Спроба друга

Не можу не відгукнутись, на надзвичайну подію, що сталась 27 квітня у моєму рідному смт. Нова Ушиця. Повторюючи «повиг» свого попередника п.Бугерка, голова РДА Сажієнко А.І. спробував взяти хабара у розмірі понад 10,5 млн. гривень, в результаті чого був затриманий працівниками ДСБЕЗ МВС України. Незаконна винагорода призначалася за виділення та зміну цільового призначення земельної ділянки площею 33 га.
Складається враження, що Сажієнко просто необачно гримнув дверима перед вищестоячим чиновником, бо ті землі благополучно роздавались ще задовго до нього. Тільки минулого року закінчилось будівництво котеджу на самісінькому березі Дністра (метрів за 20-30 від води), а вже поруч обнесли високим парканом нову ділянку під забудову.
Мабуть, незабутні краєвиди кам'яних круч, соснові бори, що на них поросли, і тихі води старого Дністра так ваблять тих, хто хоче забронювати собі місце в першому ряді.

4 коментарі

Віра Перун
«показушна» арештація чиновників, шо тут скажеш… і в Тернополі те саме…
Діонісія Кернична
добра показуха в 10 мільйонів! Це ж де стільки грошей взяти на таку «виставу»?
Володимир Антонюк
Чим відрізнялися подоляни від буковинців — то це розмахом. Якщо хабар — то на 10,5 млн. От цікаво було б почути вирок по цій справі. Думаю, що чоловік швидко ляже в лікарню з підозрою на інсульт ;), а потім всі про все забудуть, як завжди.
Діонісія Кернична
та чому з інсультом? він, слідом за Бугерком, в психіатричну клініку ляже та й по всьому.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте