Гайда на пошуки кохання!

У вчорашньому випуску ТСН був сюжет про китайців, які влаштували найбільше у світі побачення наосліп. Дві тисячі китайців вийшли на площу Пекіна в надії знайти другу половинку (власне сама новина). І от не знаю — чи то від самотності, чи то від цікавості, — я подумала: а чи можна зробити щось схоже у Чернівцях? Можна ж влаштувати флешмоб для самотніх чернівчан, — а раптом хтось знайде там свою половинку?
А що ви думаєте про таку ідею? Чи прийдуть чернівчани на подібний флешмоб, якщо такий влаштувати?

8 коментарів

Назар Пресліцький
Так, звичайно прийдуть, це цікаво і корисно, для тіла і для душі як то кажуть. Тобі варто справді подумати над організацією такої події)
Юлія Червенюк
мені щдається, що мало хто прийде…
Назар Пресліцький
чому? ти сама би прийшла?
Я б з радістю, незалежно від того чи є у мене вже друга половинка чи ні)
Юлія Червенюк
Я б не прийшла… я ніколи не знайомлюся у натовпі, маршрутках, зупинках та інших людних місцях. Але то я, хтось би точно прийшов)
Я от собі не уявляю це… ото ж прийшли самотні люди і товпляться на площі? Треба в такому випадку ще якусь конкрутну програму дій!
Назар Пресліцький
хмм… дивно, але я це по іншому уявляю). Збереться величезний натовп людей з безмежними посмішками на обличчі, почнуть розмовляти, знайомитись, я думаю що люди не будуть сприймати це настільки серйозно. Будуть знайомитись з першими ж хто їм зустрівся, навіть просто за для розваги)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте