Письменник не для всіх

Цікавий погляд на письменницьку діяльність — нещодавно познайомилась із одним юнаком, який пише просто шедевральні речі, проте не виставляє їх на всезагальний розсуд, а адресує окремим людям. Він пояснив це так: «Я знайомлюсь із людьми, вивчаю їх, їхні смаки та вподобання, а потім пишу щось таке, що сподобається саме їм». При цьму автор віддає оригінал написаного, не залишаючи собі навіть копії. Іноді друзі самі просять його щось написати, при цьому зазначаючи тему. Та всі його знайомі вже знають — тема повинна бути виражена одним словом. Сказав йому одне слово — а він тобі цілу розповідь.
На запитання, чи не хоче він публікувати свої твори, відповів: «Я хочу знати своїх читачів».
Щось у цьому є. З одного боку він не нав'язує свою літературу усім, а з другого — ніби захищає себе від критики, знаючи точно, що його творіння точно сподобається адресату. Своєрідний хенд-мейд — ексклюзивні твори своїми руками.

10 коментарів

Олег Герман
Підхід справді цікавий, а що найголовніше, досить хитрий… Поділюся маленькою «таємницею», що всі творчі люди володіють акцентуацією характеру, яка проявляється у демонстративності. Свою частку того, що хотів він отримує і водночас справді захищений від критики, яка, як не крути, багатьма сприймається болісно.
Олег Тудан
Олег, а откуда вы знаете, чем там владеют или же не владеют творческие люди? Вы знаете кого-то из таких, творческих людей?
Олег Герман
Manifestum non eget probacione
Олег Герман
*probatione
Олег Тудан
очевидное что? то есть вы считаете себя т.н. творческим человеком?
Олег Герман
Сформулюйте чітко свою думку!
Олег Тудан
не кричите, например.

Куда уж четче.

Вы «делитесь мелнькое тайной», что «творческие люди владеют бла-бла-бла», так вот, собственно, в чем вопрос — вы это знаете потому что вы теоретически знаете об этом, либо знакомы с кем-то из творческих людей, либо себя считаете творческим человеком, который уж наверняка знает об акцентуации характера?
Олег Герман
Знаю це і теоретично, і практично)) Щодо себе, я не можу відповісти на це питання однозначно… Згідно класичного визначення і стану душі, мабуть, так… А як сприймають мене інші, я знати не можу. Комусь подобається те, що я пишу, комусь не подобається, хтось взагалі плюється)) Але це не є якимсь специфічним показником. Час все розставить на місця…
Олег Герман
І чому ж Ви не зауважили, як написано слово «таємницею»?))
Читайте уважно те, що коментуєте і намагайтесь менше тролити людей!))
P.S. Знак оклику в даному випадку вказує на НАГОЛОШЕННЯ, а не крик.
P.P.S.Дякую за запитання!))
Олег Тудан
Вы сами расставили все на свои места пассажем про «состояние души».

Спасибо за ответ.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте