"Брудні" новини "ЧистоНьюз"

Знаєте, колись, років зо п’ять тому, я дуже любила жарти «95-го кварталу». Тоді вони здавалися мені такими сміливими, влучними, гострими. Але тепер команду «кварталу» ніби підмінили. Щоранку вмикаю телевізор, щоби веселіше було збиратися на роботу. Проте останнім часом мені вже огидно перемикати на 1+1, коли в ефірі «ЧистоНьюз».  Кількості того бруду, який щоразу виливають ведучі шоу на Кличка та Ляшка, могли б позаздрити навіть славнозвісні журналісти «ЛайфНьюз». Сценариста ніби заклинило на двох пунктах: граматиці Віталія та сексуальній орієнтації Олега (можливо, виною всьому є якась психологічна травма пана сценариста?). Жарти ведучих аж ніяк не смішні, поверхневі, часто-густо навіть не мають жодного підґрунтя. Свого часу пародії на Януковича у «Вечірньому кварталі» не були такими, я б сказала, гидкими, як теперішні жарти про очільника Радикальної партії та мера Києва. 

Я не є палкою прихильницею Ляшка, але це вже занадто. Не існує того рівня, який би міг позначити, наскільки це низько – копирсатися в особистому житті людини, висміювати те, що стосується лише її. Виливаючи лайно на окремих політиків, «кварталівці» не помічають, як самі вже по вуха у ньому.

1 коментар

Святослав Вишинський
Найцікавіше, що компрометуючі матеріали проти Олега Ляшка виходять у форматі «новин» ТСН, хоча мали би з'являтись хоча би у форматі окремої політичної програми.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте