Вода у плафонах - нова "фішка" чернівецьких тролейбусів

У Чернівцях відтепер курсує аква-тролейбус. Насолодитись загадковим підводним світом вкупі з його загадковими мешканцями можна у тролейбусі №310, що прямує за першим маршрутом. Там працівники ЧТУ обладнали акваріум прямісінько в плафоні під стелею. Сьогодні спробувала зняти на відео це диво, але картинка не передає всіх вражень від побаченого.

Доречі, вже традиційний бруд, пил та неприємний запах, виявляється, ще не найгірші супутники під час поїздки у чернівецьких тролейбусах. Туберкульозна паличка та яйця глистів – ось що може ховатися у запилених салонах, на засалених поручнях і непротертих вікнах. Про це «Народному контролю» розповів начальник управління організації державного санітарного епідеміологічного нагляду Головного управління держсанепідслужби у Чернівецькій області Юрій Падурару.

Директор Чернівецького тролейбусного управління Іван Іванічек переконує, що брудні тролейбуси на лінії не виїжджають, і запрошує усіх бажаючих приходити у депо на пр. Незалежності, щоб на власні очі побачити, як працівники ЧТУ старанно миють тролейбуси. Але, щоб подивитися на це цікаве дійство, я раджу проїхатись будь-яким тролейбусом, що виходить на маршрут №3 та №5. Ретельніше зазирніть під спинку сидінь, проведіть пальцем по гумі, що обрамляє вікна, врешті-решт просто подивіться під сидіння, а потім, вкупі з отриманими враженнями, йдіть у… депо.

1 коментар

Максим Татарченко
ну не така вже й нова фішка, я ще років 7-8 назад таке бачив у тролейбусах. Але приємного, звісно, мало.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте