Життєрадісний єгиптянин шукатиме у Чернівцях нових друзів

Чернівці, зустрічайте ще одного чудового волонтера, який вже зовсім скоро приїде в Україну для участі в проекті Summer speaking club!

 

 

Мокхтар Фарук приїде у Чернівці зі спекотного Єгипту. Йому 19 років, він навчається в університеті Мансури на англійському віділенні, на факультеті комерції. Його життєві плани досить серйозні – у майбутньому хлопець планує працювати у сфері міжнародної торгівлі.

Та скільки б часу не займало навчання, Мокхтар завжди знаходить вільну хвилинку для свого хобі – він обожнює фріран (в перекладі з англійської — «вільний біг»,  дисципліна, схожа з паркуром, мистецтвом переміщення в просторі і подолання перешкод різного характеру). Це вуличний вид спорту без кордонів з елементами акробатики.

Хлопець веде активний та здоровий спосіб життя. Він сподівається знайти у Чернівцях однодумців, які також люблять активно та з користю проводити свій вільний час. Тому, якщо хочеш познайомитись з Мокхтаром ближче, можеш взяти участь у програмі host family і запропонувати домівку для цього енергійного єгиптянина на час його перебування у Чернівцях.  

Для цього реєструйся тут: https://podio.com/webforms/9721411/708510

Також ти можеш відвідувати літній мовний клуб, де Мокхтар викладатиме англійську мову. Потрібно лише заповнити ось таку анкету: podio.com/webforms/11805422/818655

Не вагайся і приєднуйся до великої міжнародної родини!

 

 

 

 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте