Хлопець, який навчив писати китайською... робота (!) викладатиме іноземну для чернівчан

В рамках проекту Summer speaking club, організованому міжнародною молодіжною організацією AIESEC, до Чернівців завітає студент з Китаю Шеньвен Дай.

Хлопець родом з міста Ціндао, яке в перекладі означає «острів темного кольору». Це приморське місто знаходиться на березі Жовтого моря і є важливим портом та військовою базою. Шеньвен розповідає, що його місто дуже красиве, і дивлячись на фото, переконуєшся, що це дійсно так.

Шеньвен дуже відкрита людина, яка завжди в русі. Його ріст – 186 см, і він обожнює баскетбол. Зазвичай грає на позиції центрового або легкого форварда. Також хлопець розповідає, що у вільний час він любить гуляти вулицею або дивитися фільм з друзями. А на канікулах — подорожує країною.

Ці фото він зробив подорожуючи.

Завдяки навикам фотографа Шеньвен працює репортером у Центрі Новин свого університету. А навчається він у Пекіні, в Пекінському хіміко-технологічному університеті за спеціальністю «Механічний дизайн та автоматизація».

Цього робота Шеньвен зробив на першому курсі. Він може рухатися самостійно та писати деякі китайські слова.

Коли Шеньвен не на заняттях, він займається волонтерською діяльністю.

Ось він на зустрічі волонтерів

А тут роздає листівки (хлопець у блакитній сорочці)

Шеньвен розповідає, що для свого наступного волонтерського проекту він обрав саме Україну для того, щоб пізнати її культуру та знайти друзів з іншої країни.

 

Хочеш познайомитися з цим талановитим хлопцем ближче? Долучайся до Summer speaking club! Заповнюй анкету тут: https://podio.com/webforms/11805422/818655

Або ж стань для Шеньвеня приймаючою сім'єю. Реєструйся: https://podio.com/webforms/9721411/708510

 

P.S. Сподіваюсь, Управління молоді та спорту Чернівецької ОДА встигне якомога швидше підготувати запрошення для цього чудового хлопця для того, щоб він не пропустив участь у проекті через паперову бюрократію.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте