Багно, сходи і їжачок

Як площу не називай, привабливішою для туристів вона не стане, а особливо, якщо, крім оновлення назви, більше нічого не оновлювати.

Вже тиждень зі схилу з годинником, що на площі Пресвятої Марії (колись — площі Турецької криниці), б'є джерело нечистот, від чого вздовж сходів стоїть страшенний каналізаційний сморід. Але тиждень — то ще замало, аби комунальники нарешті взялися до роботи. 



А ось самі сходи — вже інша справа. Місяцями вони зяють дірами, а незакріплені плитки хлюпають і стукають під ногами. Та це не завадило на самому вершечку цього апофеозу комунальній бездіяльності встановити "їжачка", який розповідає про «туристичну перлину» вечірніх Чернівців. 















P.S. І як бонус — розкидані плити

3 коментарі

Елена Огородова
Символичный номер у їжачка — 13))) а вообще, чем больше рекламируют Черновцы в интернете красивыми фоточками, тем больше будет разочарование у туристов, когда вдохнут «арооксамит» наших реалий.
Святослав Вишинський
Чернівці стають схожими на Київ — ніхто не звертає уваги на деталі. Тоді як деталі вирішують усе.
Ярослава Шеремета
Чесно кажучи, винні й самі чернівчани, бо оті плити розкидались не самі собою. Якось, на днях, спускаюсь я сходинками на площу і чую за спиною страшенний гуркіт, спочатку подумала що це машина з під моста виїжджає. Аж тут мені почали махати і кричати хлопчаки з самої площі, гукали, щоб я обернулась. Коли я це зробила, стало поганенько, ледве встигла відскакнути в сторону як повз мене на шаленій швидкості промчався якийсь хлопчисько на велосипеді, з виглядом явного «пабєдітєля». Такі раллі тій пішохідній плиточці користі не принесуть. По друге, так цікавить питання, коли ж чернівецьке бидло перестане бути бидлом. А якби тими сходами спускалась не я, а старенька бабуся, чи мама з дитиною? Серце калатало після того ще хвилин з 20. Це звичайно, не відмовка для комунальників. Але якби хоч трохи почали карати вандалів, думаю всім нам стало би трошечки приємніше від зовнішнього вигляду міста.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте